Добредојдовте! Добре дошли! Mirësevini! 

    Добредојдовте на Predavatel.com.mk - сајт за радио и телевизија во Северна Македонија и на Балканот. Овде можете разберете фреквенциите на емитување на македонските радиостаници и телевизиски канали, како и да слушате на живо сите македонски радиостаници што се емитуваат онлајн. Пријатно слушање!


 

 

Интерактивна карта на радио-телевизиската дифузија во Северна Македонија


Интерактивна карта

Радио и телевизија во градовите:

Берово, Битола, Богданци, Валандово, Велес, Виница, Гевгелија, Гостивар, Дебар, Делчево, Демир Капија, Демир Хисар, Кавадарци, Кичево, Кочани, Кратово, Крива Паланка, Крушево, Куманово, Македонски Брод, Македонска Каменица, Неготино, Охрид, Пехчево, Прилеп, Пробиштип, Радовиш, Ресен, Скопје, Струга, Струмица, Свети Николе, Тетово, Штип

 

Преследвайте Предавател в мрежите 

Сите радиостаници и телевизии

Сите радиостаници ›››Сите телевизии ›››

Линкови


Совет за радиодифузија на Република Македонија
Агенција за електронски комуникации на Република Македонија
Јавно претпријатие Македонска Радиодифузија
Македонска радио телевизија (МРТ)
RadioMK.info
RadioMK.com
CHEcast.com
 

Онлајн радио

Избери радио и кликни на копчето „Слушај!”Комплетна листа

Онлајн ТВ

Гледај во живо!


Комплетна листа