Телевизии в Боженица (СО)

ТВ канал Телевизионна програма Предавател, мощност, (детайли)
 41
bTV
Нова телевизия
БНТ1
БНТ2
БНТ3
Bulgaria ON AIR
Боженица, 100 W
  

Ретранслатор Боженица (PLE-5025)


Географски координати: 23E49'0" / 43N2'0"

История на телевизиите в Боженица


БТ Първа програма / БНТ Канал 1 / БНТ1 - Боженица 9 канал (до 2013 г.)
БТ Втора програма / БНТ Ефир 2 - Боженица 21 канал (до 2000 г.)
bTV - Боженица 21 канал (2000-2013 г.)