Телевизии в Зимевица (СО)

ТВ канал Телевизионна програма Предавател, мощност, (детайли)
  

Ретранслатор Зимевица


Географски координати: 23E17'0" / 43N2'0"

История на телевизиите в Зимевица


БТ Първа програма / БНТ Канал 1 / БНТ1 - Зимевица 6 канал (до 2013 г.)