City Radio e сето она што сакавте да го слушнете во етерот: Урбано, Модерно, Градско, Мејнстрим, Уникатно по многу нешта a пред се во изборот на тимот кој стои зад 94.7!

City Radio - Свежина во етерот!


  Реп. Сев. Македонија 1000 Скопје, ул. „Мито Хаџивасилев-Јасмин“ 20
  тел. +389 2 3290 353, 3290 354
  факс +389 2 3290 355
  e-mail: [email protected]
  web-site: www.cityradio.com.mk

Интернет емитување
Врска Формат на интернет емитувањето
Слушај во живо MP3 128 kbps
 
Радио емитување
УКВ емитување - град Фреквенција - MHz Предавател, моќност, RDS, (детали)
Скопје   94.7 Средно Водно,