Радио фрекфенцијата на Лидер е 107.4 ФМ. Вестите се на секој час, почнувајќи од 9 часот наутро, па се до полноќ.


  Реп. Сев. Македонија 1000 Скопје, ул. „3-та Македонска Бригада“ бр. 66-А, кат 4
  тел. +389 75 350811
  web-site: www.lider.com.mk

Интернет емитување
Врска Формат на интернет емитувањето
Слушај во живо MP3 128 kbps
 
Радио емитување
УКВ емитување - град Фреквенција - MHz Предавател, моќност, RDS, (детали)
Скопје 107.4 Средно Водно,