Зона М1 Радио е електронски медиум кој се наоѓа во нашиот главен град Скопје. Емитуваме 24 часовна програма во стерео техника на 104,4 ФМ со предавателски систем од 500 вати поставен на планината Водно на поголема надморска височина. Современата техничка и компјутерска опрема овозможува квалитетно простирање на радио сигналот во нашата метропола и надвор од неа. Програмската шема на Зона М1 Радио е разновидна, богата со контактни емисии, информации, вести и друго. Едноставно ја негуваме балканската музичка шема која ја следат преку 150000 слушатели.


  Реп. Сев. Македонија 1000 Скопје, ул. „Благоја Стефковски“ 65
  тел. +389 2 2522275, +389 75 517706
  e-mail: [email protected]
  web-site: www.zonam1radio.com.mk

Интернет емитување
Врска Формат на интернет емитувањето
Слушај во живо MP3 128 kbps
 
Радио емитување
УКВ емитување - град Фреквенција - MHz Предавател, моќност, RDS, (детали)
Скопје 104.4 Средно Водно,