Амазон Телевизија - Скопје

Скопје 1000, ул. Гемиџиска 135-Б
тел. +389 2 2601 508, 2601 509, 2600 254
e-mail: [email protected]  
Емитување
ТВ емитување - град Канал Предавател, моќност, (детали)
Скопје 770
(58)
Раштак, (time sharing со Едо ТВ и КРТ)
Скопје  65 Средно Водно, (time sharing со Едо ТВ и КРТ)