Телевизија ЕДО - Скопје

село Љубин, општина Сарај, ул. 103 бр.50
тел. +389 2 2058 089, 2058 090
e-mail: [email protected]
web-site: www.edo.com.mk  
Емитување
ТВ емитување - град Канал Предавател, моќност, (детали)
Скопје 770
(58)
Раштак, (time sharing со Амазон и КРТ)
Скопје  65 Средно Водно, (time sharing со Амазон и КРТ)