Телевизија КРТ - Скопје

Скопје 1000, ул. Антон Попов 103-Б
тел. +389 2 2527 376, 2533 083
факс +389 2 2527 376
e-mail: [email protected]  
Емитување
ТВ емитување - град Канал Предавател, моќност, (детали)
Скопје 770
(58)
Раштак, (time sharing со Амазон и Едо ТВ)
 
Погледајте уште: Телевизија Далга КРТ - Куманово ›››