Radio Albana Plus veprimtarinë e sajë e filloi më 28.12.1992 dhe është një ndër mediumet e para në Kumanovë dhe Maqedoni që ka transmetuar dhe transmeton program ne gjuhën shqipe.

Veprimtarinë e sajë e filloi me një numër të kufizuar,por të zgjedhur të kuadrit që sot punon me një numër modest.Edhe për kundër vështërsive te medhaja si medium i pavarur që më shumë ka të dhëna se sa të ardhura,po ia del që dëgjuesve t’u sjellë emisione të ndryshme si: Informative, argëtuese, arsimore, edukative, sociale, dokumentare, sportive dhe fetare.

Radio Albana në fillim të vitit 2005 arriti që të inkuadrohet edhe në interenet ne web faqen e vet www.albanafm.com.mk dhe mundësoi degjuesve në diasporë të jenë sa më afër vendlindjes.

Pronari dhe stafi realizues i Radio Albanës cdo her do të jenë në kerkim më cilësor të programit të sajë. Vizitorë dhe ndëgjues të nderuar që nëpërmjet internetit e dëgjoni Radio Albanën përkrahja juaj ndihmon dhe rritë nivelin e suksesit tonë.

Куманово 1300, ул. Братство-Единство 16
тел. +389 031/ 413 726, 427 720, 412 041
e-mail: [email protected]
web-site: www.facebook.com/pages/Radio-Albana-Plus/130866060313180

Интернет емитување
Врска Формат на интернет емитувањето
Слушај во живо WMA
 
Радио емитување
УКВ емитување - град Фреквенција - MHz Предавател, моќност, RDS, (детали)
Куманово   99.3 Куманово