Televizioni HANA - Kumanovë

Televizioni i parë privat shqiptar në Maqedoni. Filloj me pune me Janari 1993. Programi transetohet cdo ditë prej ora 13:00 deri me 24:00 h. Te shtunën dhe të dielën prej ora 10:00 deri 03:00. Kualiteti i lart me SVHS si dhe Montazha kompjuterike.

Куманово 1300, ул. Сима Погачеревиќ
тел. +389 031/ 428 041, 070/ 799 508
телефон/факс: (+389) 031/ 420 249
e-mail: [email protected]
web-site: www.facebook.com/pages/Tv-Hana-Kumanov%C3%AB/133595126658615

ТВ емитување
ТВ емитување - град Канал Предавател, моќност, (детали)
Куманово 530
(28)
Стари Лозја