Телевизии во Бохула

ТВ канал Телевизија Предавател, моќност, (детали)
594
(36)
МРТ 1 Бохула, (приема од Туртел)
650
(43)
МРТ Собраниски канал Бохула, (приема од Туртел)
 


 

Репетитор Бохула


Географски координати: 22°08'59"E / 41°16'43"N, надморска височина (кота терен): 973 м.