Кичево 6250, бул. Ослободување 14/3
тел: +389 45 220604
e-mail: [email protected]
web-site: www.radiomedison.mk

Интернет емитување
Врска Формат на интернет емитувањето
Слушај во живо MP3 128 kbps
 
Радио емитување
УКВ емитување - град Фреквенција - MHz Предавател, моќност, RDS, (детали)
Кичево   89.3 Хотел "Унион"