Телевизии во Орашје

ТВ канал Телевизија Предавател, моќност, (детали)
490
(23)
МРТ 1 Орашје, (приема од Попова Шапка)
522
(27)
RTM 2 Орашје, (приема од Попова Шапка)
666
(45)
МРТ Собраниски канал Орашје, (приема од Попова Шапка)
  

Репетитор Орашје


Географски координати: 20°8'51"E / 42°7'41"N, надморска височина (кота терен): 715 м.