Телевизии во Вејце

ТВ канал Телевизија Предавател, моќност, (детали)
714
(51)
МРТ 1 Вејце, (приема од Попова Шапка)
746
(55)
RTM 2 Вејце, (приема од Попова Шапка)
770
(58)
МРТ Собраниски канал Вејце, (приема од Попова Шапка)